«2000», «Києвский телеграф», «Комсомольская правда в Украине» – окупаційна преса, – Лубківський

«Коли я підходжу в Києві та й у Львові до кіоску, і прошу: «Дайте мені окупаційну пресу», то мені дають газету «2000», «Києвский телеграф», ще деякі видання».

Так визначив «п’яту колону» Кремля поет і дипломат Роман Лубківський у коментарі Львівському прес-клубу до відеомосту Львів-Одеса на тему «П’ята колона» Кремля у Львові і в Одесі: як її виявити і нейтралізувати?», який відбувся сьогодні, 26 березня.

«Учора дивився фільм про Йосифа Вісаріоновича Сталіна. Я думаю, хто це робить і навіщо? Припинити треба негайно годувати український народ фальшивою інформацією, візуальною в тому числі. Що таке «Комсомольская правда в Украине» – це така химородна структура, яка здатна адаптуватися, набирати вигляду, бути, нібито, інтелектуальною», – зазначив Роман Лубківський.

Він вважає, що для нейтралізації п’ятої колони має бути політична воля влади, уряду,президента, прем’єра, віце прем’єрів.
Кого вважають п’ятою колоною народний депутат Роман Шухевич та політолог з Санкт-Петербурга Павло Мєзєрін – у цьому відео.

Архіви