ПРЕС-ТУР

“Відкриття у Шевченківському гаї дегустаційних турів органічної продукції”.

Це – спільний проект громадської спілки «Карпатський смак» і музею архітектури та побуту імені Климентія Шептицького «Шевченківський гай» за підтримки Дослідного інституту органічного сільського господарства (FIBL), Швейцарія.

Промовці:

·         Іван Саломатін, керівник проекту «Гастрономічна екскурсія, дегустація «Смак українських Карпат»;

·         Олександр Коваль, представник громадської спілки «Карпатський смак»;

·         Джекі Шарбону, міжнародний експерт Дослідного інституту органічного сільського господарства (FIBL), Швейцарія.

Мета проекту – знайомство з культурою, традиціями виробництва давніх екологічно чистих продуктів харчування українських Карпат. Підтримка дрібних виробників (спілка об’єднує 21 виробника з 4-х областей). Формування культури споживання натуральних продуктів харчування.

Довідка

Громадська спілка «Карпатський смак» на території 4-х регіонів України (Прикарпаття, Закарпаття, Буковина та Львівщина) разом з виробниками продуктів харчування та фахівцями в галузі туризму працює над розробленням туристичного маршруту “Смак українських Карпат”, який має показати автентичність, оригінальність, унікальність та колорит Карпат, а також продемонструвати еталон смаку натуральних продуктів харчування.

Захід відбудеться у п’ятницю, 18 травня 2018 року, об 11.00, у музеї архітектури та побуту «Шевченківський гай», садиба Зарічево.

Кількість місць на дегустацію обмежена.

Прохання акредитуватися до 18.00 16 травня за телефоном: 067-670-77-30; або на електронну скриньку: [email protected].

Зустріч акредитованих журналістів о 10.30 біля входу у “Шевченківський гай”.

Архіви