«Коли українських військових будуть харчувати за стандартами НАТО? Що для цього потрібно?».
Головні спікери:
- Крістіна Черешнєва (Kristina Chereshnieva), спеціаліст, інспектор харчування, ЗС США;
- Джейкоб Хостетлер (Jacob Hostetler), сержант першого класу, кухар, ЗС США;
- Олександр Поронюк, керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони України, полковник;
- Юрій Сльозко, начальник продовольчої служби Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, майор.
Питання для обговорення:
– Яким є щоденне меню військового у країнах НАТО? Скільки в ньому калорій? Як змінювався цей показник від часів Першої чи Другої світових воєн?
– Чи є в армії країн НАТО поняття «сухий пайок»? Що він включає і в яких випадках його отримують?
– Скільки коштує денне (місячне чи річне) харчування одного військового в арміях країн НАТО?
– Чим відрізняється харчування солдатів, сержантів і офіцерів?
– Як і чим харчують військових країн НАТО в місцях бойових дій?
– Як продукти заборонено споживати військовим країн НАТО під час служби?
– Чи дозволені алкогольні напої у меню військових країн НАТО?
– Як стандарти харчування військовиків країн НАТО будуть впроваджені у Збройних Силах України?
Організатори заходу – Львівський прес-клуб і Регіональний медіа-центр Міноборони України (м.Львів) – запрошують зацікавлених фахівців долучитися до обговорення цієї теми.
Код відеотрансляції наживо: <iframe width="600" height="300" src="//www.youtube.com/embed/91g1wxlpsl8?feature=player_embedded&showinfo=1&controls=1&autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>.
Адреса он-лайн трансляції: https://www.youtube.com/watch?v=91g1wxlpsl8.