ЗАСІДАННЯ

«Як влада виконує рішення судів з виплати компенсацій, надбавок та інших коштів соціально вразливим категоріям громадян (діти війни, чорнобильці тощо). Результати дослідження».

 

До участі в засіданні запрошені представники:

·        інститутів громадянського суспільства,

·        головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області;

·        головного управління праці та соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації;

·        управління державної виконавчої служби головного управління юстиції у Львівській області.

 

Під час заходу будуть проаналізовані проблеми, що перешкоджають реалізації соціальних прав громадян України на отримання передбачених законодавством виплат, надбавок і компенсацій (дітям війни, особам, що постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, особам, що перебувають у відпустці з догляду за дитиною до трьох років, пенсіонерам, що працюють, тощо). На засіданні будуть представлені результати дослідження на цю тему, а також вироблені пропозиції для вирішення цієї проблеми.

Для участі просимо зареєструватися до 21 грудня в інформаційно-правовому центрі “Наше право”. Контактна особа – Тетяна Дембіцька, (032) 236 70 49,  [email protected]

 

 

Довідка

Організатори заходу: Громадська рада при Львівській облдержадміністрації, інформаційно-правовий центр “Наше право” за підтримки програми «Верховенство права» МФ «Відродження».

Програма “Верховенство права” підтримує організації громадянського суспільства, діяльність яких спрямовано на захист прав людини й основоположних свобод, а також сприяє підвищенню правової свідомості та громадської активності на центральному й місцевому рівнях.

 

Архіви