Site icon Прес-клуб

У Львівській ОДА ліквідовано 10 управлінь: 9 посадовців залишилися без роботи

У зв’язку зі структурною реформою з 1 січня 2013 року у Львівській ОДА ліквідовано 10 управлінь. Без роботи залишилися дев’ятеро осіб, яких не прийнято на роботу в новостворені структурні підрозділи.

Про це йдеться у відповіді ЛОДА на інформаційний запит Львівського прес-клубу, яку було поширено 24 січня на прес-конференції.

Як зазначається у відповіді на інформаційний запит, станом на 1 cічня 2013 року штатна чисельність працівників Львівської ОДА зменшилась на 47 штатних одиниць, порівняно з 1 січня 2012 року (у зв’язку із ліквідацією інспекції держтехнагляду ОДА і інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції ОДА) і становить 695 штатних одиниць, без врахування штатної чисельності апарату облдержадміністрації, яка складає 124 одиниці.

Кількість підрозділів Львівської ОДА з 1 січня 2013 року зменшилась з 22 до 18.

Розпорядженням голови ЛОДА Михайла Костюка від 29 жовтня «Про впорядкування структури обласної державної адміністрації» голови облдержадміністрації» утворено нові структурні підрозділи облдержадміністрації:

Перейменовано структурні підрозділи облдержадміністрації:

Ліквідовано структурні підрозділи облдержадміністрації:

Зміна структури не стосувалася:

Внаслідок структурно-кадрової реформи в облдержадміністрації було звільнено за п.1 ст.40 і не прийнято у новостворені структурні підрозділи:

Внаслідок упорядкування структури облдержадміністрації у новостворені структурні підрозділи в порядку переведення прийнято на роботу:

Прийняття на роботу з 2 січня 2013 року:

Exit mobile version