Site icon Прес-клуб

Шість ознак кандидата-перевертня чи політичного колобка

Сьогодні, 10 лютого, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі депутат Львівської міської ради Михайло Хміль навів шість умовних ознак кандидата від влади на виборах до Верховної Ради 2012 року.

Отже, депутат зазначив таке:

1. Такого кандидата буде відрізняти партійна належність (ПР, партія Литвина, КПУ), тобто він буде представником провладної коаліції.

2. Таким кандидатом можу бути той, хто співпрацює з коаліцією (представники Сильної України та Єдиного Центру).

3. Активізація партії, від якої балотуватиметься депутат, відбуватиметься безпосередньо напередодні виборчого старту.

4. Таким кандидатом може бути той, хто у своїй політичній історії змінив до десятка партій, тобто такий собі «політичний колобок». Такий кандидат буде намагатися включитися у політичні проекти опозиції.

«Наведу приклад такого кандидата на Львівщині. Це заможна людина, яка має свій благодійний фонд, яка вже почала свою кампанію на мажоритарному окрузі незважаючи на те, що округи ще навіть не визнатичли територіально. Ця людина має підтримку адмінресурсу та ТВК», – розповів Михайло Хміль.

5. Таким кандидатом може бути керівник держпідприємства, або іншої крупної державної структури.

6. Людина вкладає дуже великі кошти у свій потенційний мажоритарний виборчий округ.

«На жаль, на вибори знову піде бізнес. Однак, більшість представників великого бізнесу не здатні творити законодавство. Їх мета – зберегти та примножити свій капітал», – підсумував Михайло Хміль.

Exit mobile version