Site icon Прес-клуб

Разом із Зваричем до кримінальної відповідальності притягнуть представників господарського суду та суду загальної юрисдикції

Разом із колишнім головою Львівського апеляційного адміністративного суду Ігорем Зваричем до кримінальної відповідальності притягнуть представників господарського суду та суду загальної юрисдикції.

Про це повідомив прокурор відділу з нагляду за установами та організаціями, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Львівської обласної прокуратури Валерій Заярський на прес-конференції сьогодні.

За словами Валерія Заярського, у ході розслідування Генеральною прокуратурою справи колишнього голови Львівського апеляційного суду Ігоря Зварича були виявлені факти причетності до корупційної діяльності представників господарського суду та суду загальної юрисдикції.

Валерій Заярський сказав, що ці особи також будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Він також додав, що справа Ігоря Зварила «однозначно» закінчиться кримінальною відповідальністю, проте терміни закінчення справи невідомі через її об’ємність, великий обсяг документів та виявлення нових фактів у ході розслідування.

Exit mobile version