ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ

“Як українські виробники органічної продукції продають свої вироби на ринках Євросоюзу? Роль громадської спілки в цьому процесі”.

Учасники:

  • Павло Тізеш, голова громадської спілки «Карпатський смак»;

  • Назар Фігун, директор громадської спілки «Карпатський смак»;

  • Олександр Коваль, член громадської спілки «Карпатський смак»;

  • Роман Назаровець, директор музею народної архітектури і побуту “Шевченківський гай”;

  • Тобіас Айзерінг, представник Інституту органічного землеробства (FIBL), Швейцарія.

  • виробники органічної продукції з 4-х областей України.

Програма заходу

11.00 – 12.00 – прес-конференція;

12.00 – 13.00 –  урочисте відкриття та презентація роботи дегустаційного залу та крамниці «Смак українських Карпат»;

13.00 – 14.30 – дегустація продукції;

14.30 – 15.30 – ексклюзивні інтерв’ю, неформальне спілкування.

Прес-конференція відбудеться 2 червня об 11.00 в Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай", садиба Зарічево.

Прохання – акредитуватися сьогодні, 1 червня, до 14.00 за телефоном: 067-670-77-30 або на e-mail: [email protected]

Акредитація обов’язкова.

Архіви