“Як українські виробники органічної продукції продають свої вироби на ринках Євросоюзу? Роль громадської спілки в цьому процесі”.
Учасники:
-
Павло Тізеш, голова громадської спілки «Карпатський смак»;
-
Назар Фігун, директор громадської спілки «Карпатський смак»;
-
Олександр Коваль, член громадської спілки «Карпатський смак»;
-
Роман Назаровець, директор музею народної архітектури і побуту “Шевченківський гай”;
-
Тобіас Айзерінг, представник Інституту органічного землеробства (FIBL), Швейцарія.
-
виробники органічної продукції з 4-х областей України.
Програма заходу
11.00 – 12.00 – прес-конференція;
12.00 – 13.00 – урочисте відкриття та презентація роботи дегустаційного залу та крамниці «Смак українських Карпат»;
13.00 – 14.30 – дегустація продукції;
14.30 – 15.30 – ексклюзивні інтерв’ю, неформальне спілкування.
Прес-конференція відбудеться 2 червня об 11.00 в Музеї народної архітектури та побуту "Шевченківський гай", садиба Зарічево.
Прохання – акредитуватися сьогодні, 1 червня, до 14.00 за телефоном: 067-670-77-30 або на e-mail: [email protected]
Акредитація обов’язкова.