Site icon Прес-клуб

На завтра у Львівській облраді готують недовіру Салу двома третинами голосів

Під час засідання сесії львівської обласної ради у вівторок, 18 лютого, планують висловити недовіру голові Львівської ОДА Олегові Салу, і проводять роботу, аби за це проголосила більшість депутатського складу ради.

Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Андрій Холявка під час ефіру громадського інтернет-телебачення (ГІТ) Львівського прес-клубу.

Андрій Холявка нагадав, що під час роботи діючої каденції Львівської облради всі голови адміністрації, крім Віктора Шемчука, отримали незадовільну оцінку від депутатів ради.

«Свободівець» пояснив, що жодного разу недовіра голові адміністрації не була проголосована двома третинами голосів ради.

«Така структура у Львівській обласній раді, що назбирати дві третіх голосів складу досить важко: донедавна там була Партія регіонів, є фракція Партії промисловців та підприємців і ще кілька груп, які не підтримують такі голосування. Відповідно дві третини зібрати проблематично. Зараз бачимо, фракція ПР офіційно саморозпустилася, відповідно з’явився шанс, що дві третіх набереться», – сказав Андрій Холявка.

Він додав, що зараз у Львівській облраді «підбивають підсумки, ведуть обдзвон депутатів» і, ймовірно, завтра за недовіру голові ЛОДА проголосує більшість депутатів.

Як писав Вголос, голова Львівської ОДА Олег Сало готується прийти на сесію Львівської облради, засідання якої заплановане на 18 лютого.

Exit mobile version