Site icon Прес-клуб

На цілодобове водопостачання, обіцяне Садовим і Тимошенко, львів’яни можуть розраховувати не раніше 2 кварталу 2010 року

«Реалізація тих заходів, які ми зараз проводимо, дозволить перейти до цілодобового водопостачання у Львові. Однак, я б не став називати кінцевої дати, коли це станеться», – так сьогодні, 24 листопада, під час засідання прес-клубу, відповідаючи на запитання чи буде обіцяне цілодобове водопостачання у Львові до Нового року відповів директор ЛКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

За його словами є ряд чинників, які можуть затягти цей процес. «Невиконання будь-якого із запланованих заходів буде нести негативний вплив на досягнення цілі загалом. Поки що ми маємо надзвичайно багато труднощів: і стислі терміни, і погодні умови тощо. Але, я маю надію, що всі роботи будуть закінчені напередодні Нового року», – пояснив чиновник.  

Одразу ж, за його словами, покращення водопостачання відчують мешканці Личаківського району. Адже виділені Тимошенко кошти скеровані в основному на вирішення проблеми водопостачання саме в цьому районі. «30% зі 191 млн грн направлені на модернізацію водозабору Плугів і заміну труби. Ідея така – додатково підняти 20-30 тис м куб. води на добу і подати її в Личаківський район», – пояснив Заплатинський.   

«А на системну подачу води цілодобово ми зможемо розраховувати приблизно до закінчення першого кварталу 2010 року», – підсумував він.

Exit mobile version