Site icon Прес-клуб

На Львівщині проти міліціонерів порушено 11 кримінальних справ

За перше півріччя 2012 року у Львівській області було порушено 11 кримінальних справ щодо працівників міліції, з яких 4 скеровано до суду, повідомив 31 жовтня на брифінгу керівник медіа-проектів Львівського прес-клубу Роман Шостак, посилаючись на відповідь прокуратури Львівської області на інформаційний запит.

У 2011 році, за його словами, кримінальних справ було загалом порушено 12. За ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень) порушено одну кримінальну справу 2011 року, а у першому півріччі 2012 року – 5.

Від липня 2011 року до січня 2012 року органи обласної прокуратури порушили 8 справ щодо працівників міліції за злочини, пов’язані зі корупцією, які скеровано до суду; цього року таких кримінальних справ порушено 4 (3 скеровано до суду, по одній триває розслідування).

Також, посилаючись на відповідь на інформаційний запит, Роман Шостак повідомив, що суди торік прийняли 12 обвинувальних вироків у справах, порушених проти працівників міліції.

Як інформував ZAXID.NET, 27 вересня у м. Червоноград Львівської області звільнено двох міліціонерів за дискредитацію звання працівника міліції.

Нагадаємо також, що за перше півріччя 2012 року на Львівщині до дисциплінарної відповідальностіпритягнуто 77 працівників податкової служби.

Exit mobile version