Site icon Прес-клуб

На час Євро-2012 стадіон у Львові буде безіменним

Під час чемпіонату Європи з футболу львівський стадіон буде називатись – стадіон у Львові. Тобто, на момент чемпіонату стадіон, по суті, залишиться без назви. Про це заявив сьогодні, 10 червня, директор департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Засадний під час прес-конференції у Львівському прес-клубі реформ.


Як повідомив чиновник, така остання інформація, яка є на сьогодні з Кабінету міністрів – з Національного агентства з питань підготовки та проведення Євро-2012. Львівський стадіон та НСК «Олімпійський» – це об’єкти, власником якої є держава, і саме вона мала б обрати назву, – наголосив він.

«Наскільки мені відомо, назва стадіону, після «Євро-2012», може бути продана. Але на час чемпіонату нас обмежує правило «чистого місця», за яким спортивний комплекс не може мати якоїсь комерційної назви», – сказав Олег Засадний.

Також він припустив, що, можливо, питання назви стадіону в подальшому вирішить керівництво ФК «Карпати», яке задекларувало готовність грати на новому полі. За словами, Олега Засадного нині ведуться відповідні перемовини між державою і представниками «Карпат».

Exit mobile version