Site icon Прес-клуб

Анатолій Гриценко у Львові представив свого міністра оборони

Міністром оборони у разі перемоги Анатолія Гриценка на виборах Президента України стане Іван Апаршин.

Його під час прес-конференції у Львівському прес-клубі представив кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко.

Іван Апаршин є військовим експертом, колишнім директором департаменту воєнної політики Міноборони та головним інспектором Міноборони. Він також був начальником управління оборонної та безпекової політики секретаріату Кабінету міністрів. 

Анатолій Гриценко так охарактеризував Івана Апаршина: 

«Армію знає досконально – від тактичного до стратегічного рівня. Обіймав командні та штабні посади: від командира взводу, роти, полкової ланки до військової ставки, Генштабу і Міноборони. Добре розуміється в питаннях мобілізаційної підготовки, законодавчого і ресурсного забезпечення Збройних Сил та інших силових структур. Гідна професійна освіта: загальновійськове командне училище, Академія імені Фрунзе, Національна академія оборони України. Магістр державного військового управління, полковник запасу».

Нагадаємо, раніше Анатолій Гриценко представив потенційного очільника СБУ зі своєї команди – це Віктор Трепак, який працював на посаді першого заступника голови цієї структури. До виборів кандидат у Президенти представить усіх тих, хто очолить ключові відомства у разі його перемоги. Для нього – це принципово, бо за словами Гриценка, потенційний глава держави не повинен приховувати тих, з ким буде змінювати країну. 

Гриценко закликав політиків, які балотуються на пост Президента України, публічно називати кандидатів на посади міністрів закордонних справ, оборони, Генерального прокурора, голів Національного банку, СБУ. 

Exit mobile version