9 червня о 13.00 – відеоміст Львів-Кропивницький: “Чи довершені визначення статуса журналіста, його прав та обов’язків, що викладені у законопроєктах “Про медіа”? Що необхідно змінити-доповнити у них?”.

Промовці у Львові:

• Олег Галів, журналіст телеканалу “НТА”;
    • Ярина Капітан, журналістка ТРК “Перший Західний”;
    • Юрій Опока, директор Львівського медіа форуму;
    • Олег Романчук, доцент кафедри преси Львівського національного університету ім. Ів. Франка, головний редактор журналу “Універсум”;
    • Ірина Юзик, журналістка, власкор газети “Україна молода”.

Промовці в Кропивницькому:

• Ольга Гріднєва, юристка;
  • Олена Кваша, медіаекспертка;
  • Павло Лісніченко, регіональний представник ІМІ у Кіровоградській області, голова ГО «Центр медіарозслідувань «Прозоро»;
  • Петро Мельник, голова Кропивницької обласної організації НСЖУ;
  • Людмила Макей, редакторка видання “Перша міська газета. Кропивницький”;
  • Дмитро Сінченко, керівник ГО “Асоціація політичних наук”;
  • Вікторія Талашкевич, координаторка Кропивницького пресклубу.

Запрошуємо всіх журналістів і медіаюристів, які мають конкретні пропозиції щодо оновлення медійного законодавства в Україні, подати їх Львівському пресклубу двома способами:

• електронною поштою – надіслати зауваження на адресу  [email protected].

Усі ваші пропозиції  – усні чи письмові, аудіовізуальні чи друковані – Львівський пресклуб систематизує, належно оформить і передасть авторам законопроєктів із публічним повідомленням про вручення.

Довідка

Львівський пресклуб організовує десять відеомостів із пресклубами у Харкові, Дніпрі, Сумах, Ужгороді,Тернополі та Кропивницькому та провідними медіа-організаціями в Одесі, Чернігові, Краматорську і Маріуполі. Відеомости відбуваються в форматі одногодинних онлайн-дискусій за участю місцевих медіаекспертів. Учасники надають свої відгуки і рекомендації щодо проєктів законів про медіа. Львівський пресклуб збирає пропозиції регіональних експертів та готує рекомендації для парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Проєкт відбувається за підтримки «Медійної програми в Україні» МГО Internews, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Архіви