Site icon Прес-клуб

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ

«Підсумки V Міжнародної конференції науковців-архітекторів «Проблеми дослідження, збереження та реставрації історичних фортифікацій».

На прес-конференції буде оприлюднена резолюція V Міжнародної конференції науковців-архітекторів з проблем реставрації львівського міського Арсеналу, яку було прийнято за результатами обговорення.

До участі в прес-конференції запрошені представники громадськості та ЗМІ Львова, фахівці у сфері архітектури, працівники пам`ятко-охоронних структур, представники Львівської міської та обласної влади.

Довідка

V Міжнародна конференція науковців-архітекторів з проблем реставрації львівського міського Арсеналу відбувалася впродовж 3-х днів (30 травня – 1 червня) у Львові, Зборові та Тустані. Перше засідання архітектори-науковці провели у львівському інтерактивному музеї-ресторані «Арсенал». Участь у заході взяли понад 70 осіб з Польщі, Росії, США та України.

Під час пленарного засідання учасники докладно обговорили основні етапи історичної розбудови, реконструкції та сучасної реставрації міського Арсеналу, концепцію його розвитку та особливості реалізації проекту реставрації і пристосування приміщень підвального поверху та вежі Поворозників міського Арсеналу під інтерактивний музейно-виставковий ресторанний комплекс.

Прес-конференція відбудеться за адресою: вул. Підвальна 5, І поверх, музей «Арсенал».

Exit mobile version