«Як зробити харчові продукти українських підприємств безпечними для споживачів? (До Всесвітнього дня захисту прав споживачі?в – 15 березня)».
Прес-конференція відбуватиметься в рамках семінару «Харчова безпека: стабільні прибутки та довіра споживачів».
До участі у прес-конференції запрошені:
· Ярослав Наличник, заступник начальника головного управління ветеринарної медицини у Львівській області-заступник головного державного інспектора ветеринарної медицини Львівської областіі;
· Сара Окман, керівник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні»;
· Юрій Зваженко, спеціаліст з харчової безпеки проекту «Безпечність харчової продукції в Україні».
Довідка:
Вступ до СОТ відкрив ринок України для імпортної продукції, загостривши конкуренцію і серед українських виробників. Щоб вдосконалити систему харчової безпеки та посилити конкурентоспроможність українських виробників, проект «Безпечність харчової продукції в Україні» пропонує підприємствам України комплексну підтримку у запровадженні систем управління безпечністю харчової продукції.
УЧАСТЬ ПРЕСИ – ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ АКРЕДИТАЦІЄЮ!
Прохання акредитуватися до 15:00 1 березня 2011 року за тел: 067-670-77-30, 235-77-90 або pressclub@pressclub.lviv.ua