ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ

«Як зробити харчові продукти українських підприємств безпечними для споживачів? (До Всесвітнього дня захисту прав споживачі?в – 15 березня)».

Прес-конференція відбуватиметься в рамках семінару «Харчова безпека: стабільні прибутки та довіра споживачів».

До участі у прес-конференції запрошені:

·          Ярослав Наличник, заступник начальника головного управління ветеринарної медицини у Львівській області-заступник головного державного інспектора ветеринарної медицини  Львівської областіі;

·          Сара Окман, керівник проекту «Безпечність харчової продукції в Україні»;

·          Юрій Зваженко, спеціаліст з харчової безпеки проекту «Безпечність харчової продукції в Україні».

Довідка:

Вступ до СОТ відкрив ринок України для імпортної продукції, загостривши конкуренцію і серед українських виробників. Щоб вдосконалити систему харчової безпеки та посилити конкурентоспроможність українських виробників, проект «Безпечність харчової продукції в Україні» пропонує підприємствам України комплексну підтримку у запровадженні систем управління безпечністю харчової продукції.

УЧАСТЬ ПРЕСИ – ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ АКРЕДИТАЦІЄЮ!

Прохання акредитуватися до 15:00 1 березня 2011 року за тел: 067-670-77-30, 235-77-90 або pressclub@pressclub.lviv.ua

Архіви