Організатор заходу: Національна асоціація громадського харчування.
Промовці:
- Орест Степаняк, співзасновник, голова правління Національної асоціації громадського харчування;
- Іоан Янчишин, виконавчий директор Національної асоціації громадського харчування;
- Тетяна Скоропляс, заступниця виконавчого директора Національної асоціації громадського харчування;
- Богдан Венгер, шеф-технолог, експерт NFA;
- Марія Галицька, шеф-технологиня:
- Євген Сушко, шеф-кухар, президент асоціації «Західна шеф група»;
- Андрій Лапан, шеф-технолог;
-
Роман Коломоєць, шеф-технолог;
На пресконференції шеф-кухарі асоціації презентуватимуть типовий десерт шкільного меню – сирну запіканку, розкажуть про процес її приготування за сучасною технологією і продемонструють вишукану подачу страви.
Довідка від організатора
16 червня 2021 року команда Національної асоціації громадського харчування оголосить Всеукраїнський конкурс для шеф-кухарів з розробки нового шкільного меню.
Асоціація спільно з командою кухарів, лікарів та технологів, зі свого боку, вже напрацювала «ідеальну формулу» здорового дитячого харчування, спираючись на досвід провідних країн світу та готова втілити свій доробок в життя.
Головна відмінність збірника рецептур, який планує створити асоціація, від тих, якими послуговується сфера громадського харчування державних закладів, – наявність двох різних технологічних карт для кожної страви: за старою технологією приготування та за сучасною.
Серед майже 15 тисяч українських шкіл торік на нові технологічні стандарти харчування перейшли лише 1 908 навчальних закладів.
Тому впровадження нового меню має бути адаптованим під обидва технологічні процеси.
Долучитися до розробки нового меню може кожен шеф-кухар, який відчуває у собі спроможність та має бажання змінити систему громадського харчування навчальних закладів України.
П’ять переможців отримають можливість безкоштовно поїхати до Німеччини для підвищення кухарської кваліфікації.
Пресконференція відбудеться у Львівському пресклубі за адресою: проспект Шевченка, 11, 2-й поверх.
Вхід у Пресклуб – за журналістськими посвідченнями і підтвердженою акредитацією. Маски – обов’язкові!
Акредитація за телефоном: 067 67 07 730 або за адресою електронної пошти: [email protected]