Львів’яни можуть сьогодні дізнатись більше про льотчицю Надю Cавченко

Сьогодні у Львові о 19.00 у кінопалаці «Коперник» львів’яни зможуть переглянути фільм про хоробру льотчицю, що воювала у добровольчому батальйону «Айдар» Надію Савченко.

Фільм "Наша Надія" розкриє її характер, зазирне у дитинство, додасть деталей у біографію. У фільмі прозвучать коментарі матері Наді, її сестри та бійців, що воювали з нею поряд.

«Ми отримали доробок, над яким працювали фактично півроку. Це більше документальний фільм, ніж художній. Вчора ми презентували стрічку в Ужгороді – люди були вражені. Вразив той синтез, який ти отримуєш, коли бачиш ті конфліктні ситуації – ти починаєш замислюватись і ти вже не можеш залишатись осторонь», – розповів режисер фільму Володимир Тихий, інформує кореспондент «Погляду».

Водночас сестра Надії Савченко заявила, що цей фільм не тільки про Надю, а про всіх хлопців, які залишаються у полоні.

«Ці зйомки – це не реаліті-шоу, це не картинка. Цей фільм для тих, хто ще боїться їхати, хто не хоче, хто не розуміє, що їх це торкнеться в першу чергу. Цей фільм не тільки для того, щоб висмикнути Савченко, у полоні є ще хлопці, яких офіційний Київ «имел в виду», – заявила Віра.

Архіви