Site icon Прес-клуб

6 березня о 14.00 – пресконференція: “Гендерна ідеологія – троянський кінь у системі освіти. Безпрецедентне рішення Міносвіти та науки про зупинення викладання в школах курсу “Основи сім’ї”

Учасники:

Питання для обговорення:

Буде проаналізовано конфлікт і безпрецедентне рішення Міністерства освіти та науки, яке зупинило викладання у школах курсу «Основи сім’ї», що був рекомендований МОН для учнів 10-11 класів. Курс був розпочатий і мав схвальні відгуки, але міністерка Ганна Новосад відхилила його, назвавши «архаїчними стереотипами і уявленнями», з якими вона буде боротися і робити школу «гендерно нейтральним середовищем». Всупереч волі більшості батьків пані Новосад позбавила дітей права навчатися основам побудови здорової сім’ї. А боротьбу з цим курсом ініціювало ЛГБТ-лобі, як із таким, що протирічить «гендерній ідеології».

Організатор пресконференції – ГО «Фонд захисту сім’ї».

Вхід на пресконференцію у Пресклубі – за журналістськими посвідченнями і підтвердженою акредитацією. Акредитація за телефоном: 067 67 07 730 або за адресою електронної пошти: pressclub@pressclub.lviv.ua.

 

Exit mobile version