Site icon Прес-клуб

5 приміщень військкоматів Львівщини готують до приватизації – підозра офіцера

У Львові є п’ять приміщень військоматів, які можуть бути приватизовані. А санаторії у Шклі та Моршині віддані Медведчуку.

Про це під час прес-конференції-дискусії у Львівському прес-клубі на тему:  «Як висвітлення у ЗМІ 4-ої хвилі мобілізації впливає на її хід?» повідомив голова ЛОО ВГО «Спілка офіцерів України» Петро Костюк.

– У Львові є п’ять приміщень військоматів, які стоять пусткою, і я маю підозру, що їх готують до приватизації. А санаторії, які належали Міністерству оборони, віддані під приватизацію Медведчуку, – стверджує Петро Костюк

Петро Костюк пропонує віддати приміщення цих військкоматів під квартири тим, хто повернеться з зони АТО, а санаторії повернути Міноборони для оздоровлення українських вояків.

Він наголошує: «Ті, хто мають роботу, повернуться на неї. А хто не мав? Ті, що мають робити? Чи де вони мають жити? Після закінчення війни на Львівщину повернуться кілька тисяч військових з бойовим досвідом та загостреним почуттям справедливостіі і держава повинна буде подбати про них»

За словами офіцера, останнім часом вона лише руйнувала престиж військових професій.

Exit mobile version