Site icon Прес-клуб

18 листопада о 10.00 – пресконференція: “У Львові експерти, політики, активісти обговорять зміни до Конституції”

Учасники пресконференції:

 Довідка від організаторів

Влада ініціювала конституційну реформу, але про це мало говорять публічно. Тим часом вже у лютому Україна може отримати нову Конституцію та навіть нову форму правління.

З листопада 2019 року до лютого 2020 року Національний демократичний інститут міжнародних відносин спільно з  ВГО «Інститутом «Республіка», Центром політико-правових реформ, Мережею UPLAN, громадською спілкою «Реанімаційний пакет реформ» проведе щонайменше 10 публічних форумів «Конституційний процес в Україні: відкритий діалог з громадянами» у Києві, Львові, Житомирі, Черкасах, Краматорську, Рівному, Запоріжжі, Ужгороді, Харкові та Одесі.

Мета форуму – сприяти відкритому інклюзивному діалогу з громадянами щодо конституційного процесу в Україні. В межах форуму відбудеться обговорення тенденцій конституційного процесу в Україні, панельна дискусія «Конституція України: стан реалізації, необхідність змін» з представниками політичних партій, народними депутатами та експертами, а також обговорення «Які конституційні зміни потрібні суспільству?» у форматі світового кафе з громадянами, представниками політичних партій та депутатами.

Для участі у форумах запрошують громадян, представників місцевих осередків політичних партій, народних депутатів України та депутатів місцевих рад, громадських активістів, експертів та інших активних представників громад.

Нагадаємо, експерти Центру політико-правових реформ уже неодноразово аналізували законодавчі ініціативи Президента, спрямовані на внесення змін до Конституції України.

Вхід у Пресклуб – лише за журналістськими посвідченнями і підтвердженою акредитацією. Акредитація за телефоном: 067-670-77-30 і 066-241-92-35 або за email: pressclub@pressclub.lviv.ua

Exit mobile version